Ora limita finalizare comanda pentru a fi expediata in aceeasi zi: Sameday - 15:00 , FanCourier - 17:00

0

Termeni si conditii

Bine ati venit! Servicepack.ro este Marca inregistrata si se afla in proprietatea SC Mobile Point SRL. Accesul si utilizarea acestui site, a informatiei, serviciilor si produselor sunt reglementate de urmatorii Termeni si conditii si de Securitatea informatiilor.

Plasarea unei comenzi online semnifica acceptul dvs. in ceea ce priveste Termenii si conditiile precum si Securitatea informatiilor, si de aceea va rugam sa parcurgeti cu atentie urmatoarele paragrafe.

In functie de politica noastra interna, dar si de parerile utilizatorilor site-ului, s-ar putea ca in timp sa modificam Termenii si conditiile, precum si Securitatea informatiilor. De aceea, va rugam sa le verificati inainte de logare in site. In cazul in care nu sunteti de acord cu acestea, va rugam sa nu comandati. Orice schimbari survenite dupa plasarea si confirmarea de catre noi a comenzii, nu vor afecta comanda, exceptie facand cazurile cerute de Lege.

INREGISTRAREA

Pentru a va loga, este necesar sa ne furnizati urmatoarele informatii personale: numele si prenumele, data nasterii, numar de telefon, adresa e-mail, adresa de domiciliu, adresa de livrare a produselor. De asemenea, pentru emiterea facturilor e recomandat sa ne furnizati un CNP valid ( in cazul in care doriti ca facturarea sa se faca pe persoana fizica) sau un CUI valid (daca doriti ca facturarea sa se faca pe persoana juridica). In cazul in care una sau mai multe informatii din cele de mai sus se schimba, va rugam sa intrati in contul creat si sa faceti modificarile la zi.

Pentru a veni in intampinarea cerintelor dvs., veridicitatea acestor informatii este obligatorie. De aceea, in cazul in care aceste informatii sunt incorecte sau insuficiente, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul la site, fara preaviz, pe o perioada stabilita de noi, fara a fi nevoie de acordul dvs.

CONFIDENTIALITATE

Politica de confidentialitate privind informatiile cu caracter personal si prelucrarea acestora pe  www.servicepack.ro se supune reglementarilor si Legislatiei in vigoare. Societatea care detine www.servicepack.ro nu se considera raspunzatoare pentru eventualele date sau informatii personale pe care le directionati catre o terta parte.

Veridicitatea acestor informatii furnizate de catre dvs. este obligatorie.

Datele dvs. personale pot fi folosite partial in statistici cu privire la traficul site-ului, vanzari sau informatii comerciale pe care le putem furniza catre o terta parte, insa aceste statistici nu vor include date personalizate care ar putea duce la identificarea dvs.

Nu in ultimul rand, putem folosi datele dvs. pentru a imbunatati continuu site-ul sau pentru a realiza studii de marketing cu privire la Clientela noastra.

Conform Legislatiei in vigoare, la cererea expresa a Legiuitorului, datele dvs. personale ar putea  fi redirectionate catre o firma specializata in fraude pentru investigatii, daca este cazul.

PLASAREA COMENZII

Plasand o comanda pe site-ul www.servicepack.ro, ne furnizati acceptul folosirii informatiilor dvs. (inclusiv a celor adaugate) in scopul livrarii produselor, serviciilor si informatiilor cerute. Acest lucru implica si acordul catre terte parti care sunt implicate in activitatea mai sus descrisa. Intelegem ca o data cu acceptarea Termenilor si conditiilor  precum si Securitatea informatiilor, avem acordul dvs. pentru folosirea informatiilor cu caracter personal furnizate de catre dvs. de in scopul de a exclude posibile fraude. Aceste informatii ar putea fi inregistrate de catre organele abilitate. Daca aveti mai putin de 18 ani, va rugam sa va anuntati tutorele despre aceasta actiune.

CUM COMANDATI

Pentru a plasa o comanda, este nevoie de inregistrarea informatiilor dvs. in baza noastra de date.

Iata care sunt pasii care trebuie urmati:

  • Pe homepage, in partea dreapta sus, este un buton “CONTUL MEU” care deschide fereastra pentru “AUTENTIFICARE”. Faceti click pe acel link;
  • In aceeasi fereastra vor aparea campuri noi pe care va trebui sa le completati, reprezentand informatia necesara pentru ca noi sa va putem livra corespunzator produsele de pe site-ul nostru. Dupa completarea acestor informatii, apasati butonul “INREGISTRARE”;

ATENTIE! Pentru a va inregistra pe site, veti avea nevoie de un “Email” valid si o “Parola” pe care sa o retineti. Accesul pe site si consecintele oricarei activitati desfasurate prin folosirea parolei reprezinta responsabilitatea dvs. in mod integral. In cazul in care va schimbati adresa de Email, Parola sau ati uitat Parola, va rugam sa procedati la recuperarea Parolei apasand butonul ¨AI UITAT PAROLA¨, si in cel mai scurt timp un email va va fi trimis cu parola dvs. pe adresa dvs. de mail. In cazul in care sesizati activitati desfasurate sub datele dvs. de identificare, dar care nu va apartin, anunati-ne de urgenta.

Operarea comenzii nu se poate realiza decat dupa intregistrarea completa cu datele dvs. Odata inregistrate, va puteti intoarce la produsele pe care doriti sa le vizionati.

MODALITATI DE PLATA

Plata se efectueaza in avans, cu cardul online sau  prin sistem ramburs la curier, in momentul in care se livreaza coletul. Toate preturile includ TVA. Data confirmarii comenzii se considera ziua zero privitor la durata de livrare a produsului (vezi ¨LIVRARE SI RETUR¨).

POLITICA DE PRETURI

Preturile sunt stabilite in momentul in care produsele sunt expuse pe site si includ TVA. Acestea se pot schimba in orice moment. Pretul afisat in dreptul unui produs, in momentul in care finalizati o comanda este pretul cu care produsul va fi facturat catre dumneavoastra.  Toate preturile sunt exprimate in RON.

LEGEA GUVERNANTA

Contractul dintre SC Mobile Point SRL si Dvs. in calitate de Client/Cumparator este guvernat de Legea Romana in vigoare si va fi interpretat in concordanta cu reglementarile acesteia. Eventualele neintelegeri vor fi rezolvate pe cale amiabila. In cazul in care rezolvarea neintelegerilor nu este posibila pe cale amiabila, ele vor fi supuse spre solutionare Curtii de Arbitraj Comercial de pe langa Camera de Comert si Industrie Cluj conform regulamentului sau.

FORTA MAJORA

Nici una dintre partile contractante nu raspunde de neexecutarea la termen sau/si de executarea in mod necorespunzator – total sau partial – a oricarei obligatii ce ii revine in baza prezentului contract, daca neexecutarea sau executarea necorespunzatoare a obligatiei respective a fost cauzata de forta majora, asa cum este definita de lege.

DREPTURI DE AUTOR

Designul, textele, grafica, structura si toate informatiile ce fac parte din site-ul www.servicepack.ro sunt proprietatea exclusiva a SC Mobile Point SRL.

Orice folosire a oricaror materiale si informatii expuse pe site este strict interzisa in cazul in care nu exista permisiune in scris din partea SC Mobile Point SRL.

RECLAMATII

Pentru orice fel de reclamatii, va rugam sa ne contactati pe email la adresa office@servicepack.ro. Va asiguram de tot suportul nostru in timp real.

 

GARANTII

Toate produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantie, termenul de garantie fiind de 24 luni de la cumparare.. Pentru piese de schimb nu se ofera garantie post-montaj. Va rugam sa verificati inainte de montaj componentele comandate. Inlaturarea sigiliilor duce la pierderea garantiei! Exceptie fac adezivii, care nu beneficiaza de garantie datorita naturii lor, si acumulatorii, care beneficiaza de garantie 90 zile de la data vanzarii, chiar si dupa montaj.

SC Mobile Point SRL nu isi asuma raspunderea pentru defectiunile produselor comercializate, survenite ca urmare a folosirii de catre dvs. in necunostinta de cauza, ori in conditiile montarii necorespunzatoare a produselor. Pentru a beneficia de garantie, va rugam sa ne anuntati si sa ne trimiteti retur produsul in cel mai scurt timp.

Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobituri,etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii inadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice, etc.), setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor. Accesoriile (cabluri de date, cabluri de incarcare, adaptoare, etc.) beneficiaza de garantie 12 luni, insa numai daca problemele survenite nu se datoreaza utilizarii improprii. Astfel, accesoriile deteriorate fizic (rupte, indoite, sparte, ciobite, arse, etc.) nu vor face obiectul garantiei. De asemenea, garantia nu acopera uzura in timp a produselor.

Mentionam ca se ofera garantie numai in cazul in care produsele au sigiliile de garantie intregi, astfel ca va rugam sa testati produsele inainte de a inlatura sigiliile si foliile protectoare si inainte de a le monta.

Produsele vor fi inlocuite cu aceleasi produse sau pot fi scazute sau inlocuite cu produse diferite. Ne rezervam dreptul de a alege varianta cea mai putin costisitoare de rezolvare a retururilor.

In cazul produselor returnate, clientul e direct raspunzator pentru integritatea produsului pe durata transportului. Va rugam sa ambalati in folie cu bule si cutie de carton produsele pe care le trimiteti retur.  Produsele ambalate necorespunzator nu vor fi stornate/inlocuite.

ATENTIE!!!

Modulul display iPhone 7 original se livreaza echipat cu cititor de amprenta. Acesta se va inrola pe primul telefon pe care este conectat, si va functiona numai pe acel telefon. Astfel, ecranul original iPhone 7 nu beneficiaza de garantie, si nici nu poate fi returnat dupa desigilare, deoarece  cititorul de amprenta, prin natura sa constructiva, nu va functiona pe alt telefon decat primul pe care a fost conectat. Societatea noastra nu raspunde pentru inrolarea si functionarea cititorului de amprenta, Touch ID.

Modulele display iPhone XR, XS, XS MAX, 11PRO, 11PRO MAX, 12, 12PRO, 12PRO MAX originale se livreaza echipate Face ID. Acesta se va inrola pe primul telefon pe care este conectat, si va functiona numai pe acel telefon. Astfel, ecranele originale iPhone XR, XS, XS MAX, 11PRO, 11PRO MAX, 12, 12PRO, 12PRO MAX nu beneficiaza de garantie, si nici nu pot fi returnate dupa desigilarea conectorului Face ID, deoarece modulul Face ID prin natura sa constructiva, nu va functiona pe alt telefon decat primul pe care a fost conectat. Societatea noastra nu raspunde pentru inrolarea si functionarea cititorului Face ID.

 

 

 

 

 

 

 

 

Notificare Stoc Te anuntam cand produsul devine disponibil.
Email Nu vom divulga nimanui adresa ta de e-mail.