Ora limita finalizare comanda pentru a fi expediata in aceeasi zi: SameDay - 15:00, FanCourier - 17:00

0

Livrare si retur

LIVRARE

 

Toate comenzile cu Urgent Cargus plasate pana la ora 17:00 vor fi livrate in maxim 24 de ore.

Comenzile plasate dupa ora 17:00 vor fi livrate in maxim 48 ore.

Toate comenzile cu FanCourier plasate pana la ora 15:00 vor fi livrate in maxim 24 de ore.

Comenzile plasate dupa ora 15:00 vor fi livrate in maxim 48 ore.

Toate comenzile cu SameDay plasate pana la ora 17:00 vor fi livrate in maxim 24 de ore.

Comenzile plasate dupa ora 17:00 vor fi livrate in maxim 48 ore.

Toate livrarile se vor face exclusiv printr-o firma de curierat rapid.

In cazul in care coletul prezinta urme de lovituri, manipulare incorecta, sau indicii cum ca ar fi fost deschis si apoi resigilat, va rugam insistent sa intocmiti un proces verbal impreuna cu curierul, in care sa semnalati orice inadvertenta observata, si abia apoi sa semnati pentru primire. Mobile Point SRL nu va fi raspunzatoare pentru eventuale probleme aparute pe timpul transportului (componente distruse, componente lipsa, etc.), daca reclamatia nu e insotita de un proces verbal de constatare intocmit intre destinatar si curier.

 

POLITICA DE RETUR

 

Acesta clauza se aplica conf. O.U.G. 34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta.

 

Aveti posibilitatea de a returna orice produs comandat, fara a specifica un motiv, in termen de 14 zile de la receptionarea acestuia. Pentru aceasta e necesar sa initiati o cerere de retur din meniul aferent aflat in partea de jos a paginii.

 

Costurile de returnare vor fi suportate integral de catre Dvs.. Atentie! Nu primim colete cu plata ramburs. Trimiteti coletul cu produsul insotit de o copie a facturii la adresa specificata pe site. NU ACCEPTAM RETURURI NEAMBALATE CORESPUNZATOR. Toate retururile vor fi ambalate in cutie de carton, si folie cu bule. Retururile trimise numai in plic, sau plic cu bule, sau in cutii nesigilate vor fi refuzate de catre colegii nostri.

 

Dupa verificarea produsului de catre un reprezentant Mobile Point SRL, daca acesta e eligibil pentru retur ( produsul e  nou, neutilizat, cu folii de protectie intacte, sigiliu de garantie intact, nedezlipit, nemodificat, in ambalajul original), returul va fi confirmat. Contravaloarea produsului se va returna sub forma de credit in magazinul nostru, urmand sa fie folosita la ulterioarele comenzi. Daca doriti returnarea banilor, aceasta se va face intr-un cont pe care il veti pune la dispozitie, in maxim 14 zile calendaristice.

 

Daca produsul returnat nu intruneste una sau mai multe dintre conditile de retur, SC Mobile Point SRL isi rezerva dreptul de a refuza returul. In acest caz, produsul va fi expediat inapoi cumparatorului pe cheltuiala acestuia din urma.

Notificare Stoc Te anuntam cand produsul devine disponibil.
Email Nu vom divulga nimanui adresa ta de e-mail.