Ora limita finalizare comanda pentru a fi expediata in aceeasi zi: SameDay - 15:00, FanCourier - 17:00

0

MODALITATI DE COMANDA

Aveti la dispozitie doua modalitati de a plasa o comanda pe site-ul nostru. Puteti fie sa va inregistrati(sa creati un user pe site), fie sa comandati ca si oaspete(fara a crea un user). Noi recomandam crearea unui user, deoarece, in acest mod, veti avea o evidenta clara a tuturor comenzilor efectuate de-a lungul timpului.

COSTUL TRANSPORTULUI

Toate coletele vor fi expediate catre Dvs. prin Urgent Cargus sau FanCourier. Costul unic de transport este 19 lei, daca adresa Dvs. de livrare se afla in aria de acoperire Urgent Cargus sau FanCourier. Daca adresa Dvs. nu se afla in aria de acoperire, costul transportului va creste direct proportional cu nr. de km intre adresa Dvs si cea mai apropiata locatie Urgent Cargus sau FanCourier, cu 1 Leu/km.  Daca o comanda contine minim 3 produse din orice categorie in afara de adezivi, costul transportului va fi gratuit. Daca adresa Dvs. nu se afla in aria de acoperire a curierilor, costul transportului fa fi cel calculat de Urgent Cargus sau FanCourier in baza km exteriori, din care se va scadea suma de 19 lei. Toate aceste costuri sunt calculate automat si vor aparea pe pagina de finalizare comanda.

ASIGURAREA PIESELOR PE DURATA TRANSPORTULUI

Toate coletele vor fi expediate catre Dvs. cu valoare declarata (adica asigurate la valoarea reala). Acesta e un serviciu in plus, ale carui costuri sunt in intregime suportate de catre societatea noastra. In caz de pierdere sau furt, vom expedia un alt colet spre Dvs. fara niciun cost aditional. In cazul in care, in momentul livrarii, observati inadvertente in ceea ce priveste coletul (ambalaj deteriorat, folie dezlipita, relipita, urme de desfacere , de resigilare, de orice natura), va rugam sa semnalati acest fapt curierului si sa insistati sa completati cu acesta un proces verbal in care sa se mentioneze respectivele inadvertente, abia apoi sa semnati de primire. In cazul in care nu vi se ofera posibilitatea de a completa procesul verbal, va rugam sa nu ridicati coletul si sa ne semnalati acest fapt pe adresa noastra de email : office@servicepack.ro .
Notificare Stoc Te anuntam cand produsul devine disponibil.
Email Nu vom divulga nimanui adresa ta de e-mail.